Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο «κύβος» του ΠΑΣΟΚ ερρίφθη στο κεφάλι του Έλληνα!

Ο «κύβος» του ΠΑΣΟΚ ερρίφθη στο κεφάλι του Έλληνα!

 
Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την τροπολογία σχετικά με τον κεφαλικό φόρο για τα ακίνητα και το αποτέλεσμα απέδειξε γα άλλη μια φορά, πως ορισμένοι Βουλευτές του.....
ΠΑΣΟΚ έξω από το μαντρί το παίζουν «λύκοι» και μόλις επιστρέψουν σε αυτό και με λίγη «καθοδήγηση» από τον Πρωθυπουργό, …. «μπεεε». Μετά από τις πολλές «φάλτσες» φωνές των κυβερνητικών Βουλευτών λοιπόν, το τελικό απότέλεσμα ήταν η υπερψήφιση της τροπολογίας!

Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών που εξαιρούνται της καταβολής του τέλους για τα ακίνητα, θα εξαιρεθούν και οι κοινόχρηστοι χώροι ξενοδοχείων, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας. Για αρρώστους, όσους έχουν νεφρική ανεπάρκεια ή η ζωή τους εξαρτάται από ηλεκτρική ενέργεια, είτε στην εγκύκλιο ή με όποιο άλλο τρόπο, τέτοια ζητήματα θα αντιμετωπιστούν με πιο ευαίσθητο και λειτουργικό τρόπο, ανέφερε ο ίδιος ενώ πρόσθεσε «Σημασία έχει με την ψήφιση αυτής της διάταξης να μπορέσουμε να πετύχουμε το δημοσιονομικό στόχο του 2011 και 2012».

Μετά και απο αυτή την εξέλιξη, ο δύστυχος λαός μας δεν έχει να ελπίζει πλέον τίποτα από κανέναν μα κανέναν Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! … Με τις υγείες μας και πάλι!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου